Over het publiceren

Al het publiceren van inhoud in Mamut eZ Publish (zoals mappen, blogberichten of artikelen) wordt op dezelfde manier gedaan. De opties waarmee u als beheerder bekend dient te zijn wat betreft het publiceren vindt u hieronder.

Onderaan elke pagina vindt u altijd de onderstaande mogelijkheden:

Publiceren: Het object waaraan u werkt publiceren op uw website.

Concept opslaan: Sla een kopie van het object op zonder het venster te sluiten.

Concept verwijderen: Sluit het venster zonder het concept op te slaan.

In het beheerdersmenu vindt u daarnaast de volgende knoppen:

Hier aanmaken: Om een nieuw element toe te voegen, selecteert u de gewenste optie uit de afrollijst en klikt u op de knop Hier aanmaken.

Bewerken: U kunt de bestaande inhoud bewerken, ongeacht het type (map, artikel, blogbericht etc.). Navigeer naar het object en klik op de knop Bewerken.

Opslaan en afsluiten: Klik op deze knop indien u het concept wenst op te slaan en het scherm wenst te sluiten.

Voorbeeld: Klik op deze knop om een voorbeeld te zien van hetgeen waaraan u werkt.

Let op! Wanneer u een object aanmaakt of bewerkt, dient u op een van deze knoppen te klikken alvorens u naar andere delen van de website kunt navigeren.

Meer informatie:

Concepten en versies beheren

Inhoud bewerken

Meerdere talen op de website

De website vertalen