Voorraad

In dit register vindt u een overzicht over de voorraad van alle artikelen. Bovendien ziet u onder andere de hoeveelheden die op het punt staan aan de voorraad te worden toegevoegd of uit de voorraad genomen te worden. Dat wil zeggen de hoeveelheid artikelen van de leverancier (inkopen in de inkoopmodule met de status "Besteld") en de hoeveelheid artikelen in verkooporders die nog niet zijn geleverd.

Bovenaan het venster vindt u meerdere filters waarmee u het aantal weer te geven artikelen kunt beperken. De wijzigingen van de filters worden pas weergegeven zodra u op Bijwerken of [F5] klikt. De beschikbare filters zijn:

Magazijn: Geef aan van welk magazijn u de artikelen wilt zien, of selecteer Alle om de voorraadartikelen van alle magazijnen weer te geven.

Artikelcode: Voer een artikelcode in, of blader naar een artikel om de voorraadgegevens van dit artikel te bekijken.

Artikelgroep: Selecteer welke artikelgroep u in het venster wilt weergeven. Selecteer Alle om geen onderscheid te maken.

Subgroep: Om een subgroep te kunnen selecteren moet u eerst een artikelgroep hebben gekozen. Geef de subgroep aan van de artikelen die in het venster weergegeven moeten worden. Selecteer Alle om alle subgroepen weer te geven.

Zo behandelt u een artikel in het venster Voorraad:

1. Geef de gewenste selectiecriteria aan voor magazijn, artikelcode, artikelgroep of subgroep.
  2. Selecteer het artikel dat u wilt bewerken.
  3. Kies een van de onderstaande opties:

U kunt nu de gewenste actie uitvoeren.

Door op de pijl rechts van de knop Activiteiten aanmaken te klikken, kunt u een gedetailleerde activiteit aanmaken. U bepaalt zelf de inhoud en in welke modules de activiteit moet worden weergegeven.

Meer informatie:

Over de magazijnmodule

Activiteitssjablonen