Kassaopmaak

Zo maakt u de kassa op:

1. Klik op Beheer.

2. Klik op Kassaopmaak. De wizard wordt gestart.

3. Klik op Volgende.

4. Voer de datum en het tijdstip in voor de verkopen die u wilt meenemen. Standaard wordt het huidige tijdstip gekozen.

5. Voer het Gewenste bedrag in kassa na kassaopmaak in. Vaak zal een bedrijf een bedrag in de kassa laten als wisselgeld voor de volgende dag.

6. Klik op Volgende.

7. Geef de verschillende bedragen per denominatie weer.
    De weergegeven denominaties worden bepaald in de instellingen, tabblad
    Kassaopmaak.

1. Controleer dat de opgetelde inhoud overeenkomt met uw cijfers.

2. Klik op Volgende.

3. Controleer de opsomming. U kunt eventueel ook een rapport uitdraaien, die de verdeling per verkoper/betalingswijze weergeeft.

4. Geef aan of u wilt dat het programma direct zal overgaan in de wizard voor de dagafsluiting. Deze keuze is niet toegankelijk indien u de instelling Kassaopmaak wordt altijd gevolgd door een dagafsluiting geactiveerd hebt onder Beheer - Instellingen - Dagafsluiting.

5. Klik op Voltooien.

De Kassaopmaak wordt geregistreerd en de Wizard voor de dagafsluiting wordt (eventueel) automatisch gestart.

Meer informatie:

Over dagelijkse routines

Over beheer in Mamut Kassa

Instellingen - Kassaopmaak

Dagafsluiting