Voorraad bijwerken

Zo werkt u de voorraad bij:

1. Klik op Beheer.

2. Klik op Voorraad bijwerken.

3. Klik op Volgende in het informatievenster dat wordt weergegeven (het venster kan eventueel overgeslagen worden doordat dit eerder in de wizard is aangegeven).

1. Voer de datum en het tijdstip in voor de verkopen die u wilt includeren. Standaard wordt het huidige tijdstip gekozen.

2. Klik op Volgende.

3. Controleer de informatie die wordt overgebracht en klik op Sluiten.

De voorraad is bijgewerkt.

Let op! De routine is alleen toegankelijk indien deze is geselecteerd onder Beheer - Instellingen - Dagafsluiting. De routine kan geblokkeerd worden voor bepaalde gebruikers onder Beheer -  Gebruikersbeheer.

Meer informatie:

Over beheer in Mamut Kassa

Over dagelijkse routines

Instellingen - Dagafsluiting

Gebruikersbeheer