Import av budsjettdata

Når du skal legge inn budsjettallene, kan du gjøre det ved hjelp av en veiviser der du kan velge om du vil hente data fra tidligere reelle regnskapstall eller fra et budsjett for eksempel fra et tidligere år, og deretter justere disse opp eller ned prosentvis slik du ønsker. Ønsker du å opprette budsjettet fra grunnen av, uten å basere på tidligere regnskapstall eller budsjetter, kan du også gjøre dette. Du kan også finjustere tallene etter at budsjettet er opprettet, helt ned på konto-/periodenivå.

Du vil få opp veiviseren idet du oppretter et nytt budsjett, eller ved å åpne et eksisterende budsjett og klikke Importer.

Tomt budsjett

Budsjettet opprettes uten tall.

Hent data fra reelle regnskapstall

Du får importere reelle tall fra et regnskapsår som du velger selv, for eksempel forrige. Du kan justere tallene med en prosentsats. Les mer i Opprette et nytt budsjett basert på reelle regnskapstall.

Hent data fra eksisterende budsjett

Du får importere tall fra et budsjett som allerede er opprettet. Også her kan du justere med en prosentsats. Les mer i Opprette et nytt budsjett basert på et eksisterende.

Se også:

Opprette et nytt budsjett

Budsjettlisten - Velg budsjett eller lag et nytt

Om budsjett

Budsjettinnstillinger