Hovedbok: Resultat

I Resultat i hovedbok kan du se rapporter som gir deg oversikt over tall fra Resultatregnskapet. Linjene viser saldoposter fra regnskapet og kolonnene fordeler dem på tidsrom. I tillegg til standard rapportene kan du opprette og redigere dine egne rapporter.

Slik bruker du resultat i hovedbok

1. Velg hvilket Regnskapsår som skal ligge til grunn for resultatet.
  2. Velg Rapportinnstillinger gjennom nedtrekkslisten i midten av verktøylinjen. Dette bestemmer hvilke linjer som inngår i rapporten. De ferdigdefinerte oppsettene kan redigeres og du kan opprette nye om du ønsker dette.
  3. Velg Kolonneinnstillinger gjennom nedtrekkslisten til høyre i verktøylinjen. Dette bestemmer hvilke tidsintervaller linjene fra rapportoppsettet skal fordeles på. Du kan opprette egne kolonneoppsett om du ønsker dette.

Se også:

Opprettelse og redigering av rapportoppsett

Opprettelse og redigering av kolonneoppsett

Nøkkeltall

Hovedbok: Balanse

Hovedbok