Innstillinger for verktøylinjen for bilagsmaler

I brukerinnstillingene for bilagsregistrering har du mulighet til å overstyre bilagsmalene som er spesifisert for føring ved bruk av hurtigknappene. I tillegg kan du legge til egne knapper som lar deg føre bilag ved hjelp av egendefinerte bilagsmaler.

Slik endrer du bilagsmalen som er knyttet til en knapp

1. .Klikk til høyre for valget Verktøylinje med bilagsmaler på fanekortet Funksjoner i brukerinnstillinger for bilagsregistrering.
  2. .Klikk deretter ved siden av malen du ønsker å endre.
  3. Velg bilagsmal i nedtrekkslisten.
  4. Klikk OK.

Bilagsmalen er knytet til knappen i verktøylinjen.

Slik kan du legge til en egendefinert bilagsmal

1. Velg blant dine egendefinerte bilagsmaler i nedtrekkslisten.
  2. .Klikk ved siden av nedtrekkslisten om du ønsker å justere innstillingene for bilagsmalen.
  3. Klikk OK.

Verktøylinjen vil nå oppdateres med dine egendefinerte bilagsmaler.

Se også:

Bilagsarter

Om bilagsmaler

Hurtigføring av bilag ved hjelp av verktøylinjen for bilagsmaler