Utføre sikkerhetskopiering

Slik tar du en standard sikkerhetskopi

1. Velg Fil - Sikkerhetskopiering - Utfør sikkerhetskopiering, og klikk Neste.

2. Merk av for hvilken type sikkerhetskopi du ønsker å ta (Standard i dette eksempelet), og klikk Neste. Les mer i Ulike typer sikkerhetskopier.

3. Skriv inn en passende Beskrivelse for sikkerhetskopien i feltet for dette dersom du ikke ønsker å benytte den systemet foreslår.

Navn: Filbane og navn på sikkerhetskopien er foreslått på bakgrunn av innstillingene som er satt for sikkerhetskopiering. Overstyr eventuelt filbanen ved å klikke på søkeknappen dersom du ønsker å ta sikkerhetskopi til et annet område enn det som er foreslått. Filbanen kan også være en nettverksfilbane, for eksempel: \\SERVERNAVN\DATA\System001\Backup\<filnavn>.mbsb.

Beskytt sikkerhetskopien med passord (anbefalt) er satt av systemet. Hvis du ikke vil bruke passord, må du selv fjerne markeringen.
  4. Klikk Neste for å starte sikkerhetskopieringen.

Detaljert informasjon om sikkerhetskopien vises når sikkerhetskopieringen er fullført.

Merk! Sikkerhetskopiering kan ta lang tid ved store datamengder.

Se også:

Ulike typer sikkerhetskopier

Sikkerhetskopi til regnskapsfører

Tilbakekopiere en sikkerhetskopi

Innstillinger for sikkerhetskopiering

Om sikkerhetskopiering