Tilbakekopiere en sikkerhetskopi

Merk! Sikkerhetskopier uten systemfiler må være av samme versjon som programmet for å kunne tilbakekopieres. Les mer i Om sikkerhetskopiering.

Slik tilbakekopierer du en sikkerhetskopi

1. Velg Fil - Sikkerhetskopiering - Tilbakekopier sikkerhetskopi, og klikk Neste.
  2. Merk av for Tidligere sikkerhetskopi, og marker sikkerhetskopien du vil tilbakekopiere. Som regel vil dette være den nyeste.
    Tast inn passord for sikkerhetskopien dersom sikkerhetskopien du har valgt er passordbeskyttet.
  3. Klikk Neste.
  4. Kontroller opplysningene om sikkerhetskopien du har valgt å tilbakekopiere, og klikk Neste.
  5. Les Viktig informasjon, merk av for Jeg har lest og forstått advarselen ovenfor, og klikk Neste.

Sikkerhetskopien tilbakekopieres. Dette kan ta noe tid, spesielt ved store datamengder.

Slik tilbakekopierer du en ekstern sikkerhetskopi

1. Velg Fil - Sikkerhetskopiering - Tilbakekopier sikkerhetskopi, og klikk Neste.
  2. Merk av for Ekstern sikkerhetskopi og oppgi filbanen til sikkerhetskopien du vil tilbakekopiere. Du kan enten skrive inn filbanen direkte, eller klikke Bla igjennom for å bla deg frem til sikkerhetskopien.
    Tast inn passord for sikkerhetskopien dersom sikkerhetskopien du har valgt er passordbeskyttet.
  3. Klikk Neste.
  4. Kontroller opplysningene om sikkerhetskopien du har valgt å tilbakekopiere, og klikk Neste.
  5. Les Viktig informasjon, merk av for Jeg har lest og forstått advarselen ovenfor, og klikk Neste.

Sikkerhetskopien tilbakekopieres. Dette kan ta noe tid, spesielt ved store datamengder.

Merk! Programmet vil bli lukket automatisk ved tilbakekopiering av sikkerhetskopi. Du kan starte programmet på nytt når tilbakekopieringen er fullført.

Se også:

Om sikkerhetskopiering

Om tilbakekopiering av sikkerhetskopi

Utføre sikkerhetskopiering

Innstillinger for sikkerhetskopiering