Fordele aktiviteter

Du kan fordele aktiviteter vilkårlig mellom flere kundebehandlere ved opprettelse av flere gruppeaktiviteter eller ved å endre verdier på et utvalg aktiviteter.

Ved å klikke knappen Fordele ansvarlige i en av disse veiviserne får du opp en oversikt over alle som er definert som kundebehandlere i personalregisteret.

Slik fordeler du aktiviteter

1. Velg Vis - Aktivitet - Opprette gruppeaktiviteter eller Vis - Aktivitet - Endre verdier på et utvalg aktiviteter.
  2. Sett utvalg og fullfør de innledende stegene i veiviseren. Klikk deretter Fordele ansvarlige.

3. Merk av hvilke kundebehandlere som skal delta i fordelingen av aktiviteter.
  4. Angi hvor mange av aktivitetene som skal tildeles vedkommende. Nederst i vinduet summeres fortløpende hvor mange av aktivitetene som er fordelte.
  5. Klikk OK når alle aktivitetene er fordelte.

Du kan nå fullføre veiviseren.

Se også:

Om Aktiviteter

Endre verdier på et utvalg aktiviteter

Opprette gruppeaktiviteteter

Personalregisteret