Duplisere/kopiere en aktivitet

Ved hjelp av funksjonen for duplisering av aktivitet kan du duplisere en aktivitet én eller flere ganger. Du kan eksempelvis gjenta en aktivitet hver fjerde mandag. Fordelen er at du ikke trenger å fylle inn informasjon som aktivitetstype, ansvarlig, kontakt og kontaktperson mer enn én gang.

Denne avanserte dupliseringen gjør eksempelvis at du kan følge opp dine kontakter regelmessig, uten at du manuelt behøver å registrere hver enkelt aktivitet.

Tips! Det er to alternative måter å definere sluttid på: Enten kan aktiviteten gjentas et bestemt antall ganger, eller så kan du selv sette en bestemt sluttdato. Aktiviteten kan gjentas inntil maksimalt 100 ganger, enten du velger dato eller antall.

Slik dupliserer du en aktivitet

1. Velg Vis - Aktivitet - Aktivitetsliste, marker en eksisterende aktivitet i listen og klikk Rediger.

- eller -

Velg Vis - Aktivitet, og klikk Ny aktivitet.
  2. Rediger aktiviteten, og klikk Duplisere aktivitet.

3. Velg om du vil duplisere aktiviteten en eller flere ganger.
    Markerer du Flere aktiviteter, blir feltene nedenfor aktive: I Gjenta hver X Uke fyller du eksempelvis i 4 om du ønsker at aktiviteten skal gjentas hver fjerde uke. Marker en eller flere ukedager for å bestemme hvilke ukedager aktiviteten skal gjentas. Definer dato for når aktivitetene skal starte og dato for slutt eller slutt etter antall gjentakelser.
  4. Klikk OK.

Inntil 100 nye aktiviteter opprettes. Du kan finne disse i aktivitetslisten.

Tips! Dersom du ikke ønsker å benytte dupliseringsveiviseren, kan du i brukerinnstillingene merke av for Duplisere: Alltid til 1 ny aktivitet. Det vil da bli opprettet kun én ny aktivitet når du klikker Duplisere aktivitet, ikke flere nye.

Se også:

Om Aktiviteter

Opprette en ny aktivitet

Brukerinnstillinger for Aktivitet