Kontaktoppfølging, fanekortet Annen info

I fanekortet Annen info kan du registrere nyttig informasjon angående kontakten. Du får raskt og lett oversikt over relevante opplysninger når du skal snakke med eller jobbe med kontaktene dine i forskjellige sammenhenger.

Avdeling: Spesifiser hvilken avdeling i firmaet ditt som skal behandle kontakten.

Vår ref.: Her kan du fastsette hvilken avdeling og hvilke av dine ansatte (referanser), som har mest med kontakten å gjøre. Du kan velge opptil fire referanser i prioritert rekkefølge.

Inaktiv: Selv om du ikke kan slette en kontakt som er aktiv andre steder i programmet, kan du markere kontakten som inaktiv hvis den ikke er aktuell lenger. Velg i så fall Ja i nedtrekkslisten Inaktiv. Når du har gjort dette, vil du få spørsmål om du også ønsker å sette kontaktpersonen inaktiv. Du kan altså velge å beholde kontaktpersonene som aktive selv om du ikke har noe mer med kontakten å gjøre.

Vil du at kontakten fremdeles skal være aktiv, må du sørge for at Nei er valgt i nedtrekkslisten for Inaktiv.

Ingen utsendelser: Dersom kontakten ikke ønsker å motta informasjon (for eksempel tilbud og reklame fra deg), kan du merke av for Ingen utsendelser. Når du setter utvalg i forbindelse med en planlagt utsendelse, kan du ekskludere kundene som ikke ønsker å motta utsendelser ved å definere dette i utvalgsinnstillingene.

WWW: Gå direkte til Internett-adressen ved å klikke på knappen Gå til WWW-side . Når du klikker på knappen, åpnes nettleseren din på den aktuelle siden.

Språk: Her kan du velge det språket som brukes i korrespondanse med kontakten.

Type kontakt: Du kan spesifisere om kontakten er en organisasjon eller privatperson.

Organisasjonsnr.: Her kan du angi kontaktens organisasjonsnummer.

Mva-nr.: Her registrerer du kontaktens mva-nummer.

Bankkonto: I denne nedtrekkslisten velger du kontaktens bankkontonummer dersom det allerede er lagt til. Legg til ny bankkontoinformasjon ved å klikke Ny-knappen til høyre for nedtrekkslisten, eller rediger eksisterende informasjon ved å klikke Rediger.

Merk! Når du oppretter en bankkonto på leverandøren i ettertid, blir denne ikke automatisk knyttet mot eksisterende innkjøp på leverandøren. Du må da gå inn på innkjøpet, for eksempel ved remittering, og velge bankkontoen manuelt.

E-postmottakere: Velg metode for valg av e-postmottakere på kjøps- og salgsdokumenter som sendes per e-post. Dette overstyrer valg som er foretatt i firmainnstillinger for kontaktoppfølging.

GLN: Global Location Number. GLN brukes av firmaer til å angi eksakt fysisk beliggenhet eller juridiske enheter i et firma; for eksempel leveringsadresse, fakturaadresse, filialer eller funksjoner/roller som kunder eller innkjøpere. Ved elektronisk fakturering kan en faktura sendes direkte til korrekt mottaker ved hjelp av GLN.

GLN består av 13 siffer og strukturen er:

Tips! Nederst i fanekortet vil du kunne se når kontakten ble opprettet og sist endret, og av hvilken bruker.

Se også:

Kontaktoppfølgingsregisteret

Kontaktperson

Firmainnstillinger for Kontaktoppfølging