Kontaktoppfølging, fanekortet Prosjekt

I fanekortet Prosjekt vises alle prosjektene kontakten deltar i. Hvis du f.eks. skal sende ut informasjonsbrev i forbindelse med et prosjekt, kan du opprette et flettebrev og sette utvalg på alle kontakter som er tilknyttet det aktuelle prosjektet.

Ved hjelp av knappen Tilknytt kan du knytte et prosjekt eller én eller flere kontaktpersoner til prosjektet.

Ved å klikke på knappen Rediger kommer du til prosjektregisteret, hvor du kan redigere opplysninger om prosjektet.

Her sletter du kontaktens tilknytning til prosjektet. Merk at du ikke kan slette selve prosjektet her, men kun kontaktens tilknytning til prosjektet.

Merk! Du har kun adgang til aktive prosjekter fra dette fanekortet. Et prosjekt er i utgangspunktet aktivt, men kan markeres som inaktivt i nedtrekkslisten Inaktiv på prosjektkortet.

Tips! Hvis en kontakt er knyttet til flere prosjekter, kan du velge et standardprosjekt i nedtrekkslisten Standardprosjekt i selve fanekortet Prosjekt. Dette prosjektet vil da foreslås for alle aktiviteter og dokumenter som er registrert på kontakten.

Les mer i Om Prosjektmodulen.

Se også:

Kontaktoppfølgingregisteret

Prosjektregister

Kontaktperson

Om Prosjektmodulen