Kontaktoppfølging, fanekortet Innkjøp

Fanekortet Innkjøp er aktivt for kontakter som er leverandører, og hjelper deg å se hvilke innkjøp som er gjort fra disse. Det viser en oversikt over de innkjøp som er registrert på kontakten, med opplysninger om bestillingsnummer, leverandørens referanse, sum, valuta, status, leveringsdato, bestillingsdato samt Vår referanse. Du kan også filtrere innkjøpene på ulik status.

Du kan raskt og enkelt få en oversikt over alle innkjøp som er gjort fra denne leverandøren. Du kan også opprette nye innkjøp fra fanekortet ved å klikke Ny. Da åpnes innkjøpsmodulen med et nytt innkjøp som automatisk har fått utfylt kontaktopplysningene fra leverandørens kontaktkort.

Her kan du oppdatere innkjøpsopplysningene som du har registrert i innkjøpsregisteret.

Du kan også redigere en allerede opprettet innkjøpsordre ved å markere den og klikke Rediger. Da åpnes den aktuelle innkjøpsordren og du kan gjøre nødvendige endringer.

Merk! Nedtrekkslisten Status fungerer som et filter. Det du velger avgjør hva som vises i vinduet. Velger du eksempelvis Mottatt, vises kun de ordrer som har denne statusen.

Les mer om innkjøp i Om innkjøpsmodulen.

Se også:

Kontaktoppfølgingsregisteret

Om innkjøpsmodulen

Innkjøpsregisteret

Kontaktperson