Standard dokument

I kontaktkortet kan du skrive ut flere ulike typer dokumenter direkte til kontakten du er inne på.

Via knappen Standard dokument i verktøylinjen øverst i kontaktkortet får du tilgang til en rekke standard dokumentmaler som kan benyttes ved opprettelse av standard dokumenter til en enkelt kontakt.

Slik skriver du ut et standard dokument til en kontakt

1. Klikk på knappen Standard dokument.
  2. Velg ønsket dokumentmal i listen til venstre.
  3. Velg Kontaktperson i nedtrekkslisten dersom du ønsker det.

4. Velg ønsket utskriftsmedie i nedtrekkslisten Send til.
  5. Klikk OK.

Dokumentet vil nå bli skrevet ut og kontaktinformasjon vil være fylt ut automatisk.

Merk! Ved bruk av standard dokumenter vil det bli opprettet dokumentkort og dokumentene vil være tilgjengelig både i dokumentmodulen og via fanekortet Dokument i kontaktkortet.

Se også:

Kontaktoppfølging

Om dokumenter

Om dokumentmaler

Redigere en dokumentmal