Opprette en ny dokumenttype

Slik oppretter du en ny dokumenttype

1. Velg Vis - Innstillinger - Firma og klikk på knappen Standardregister.
  2. Marker Dokumenttype og klikk Redigere.
  3. Klikk Ny.
  4. Skriv inn et passende navn i feltet Beskrivelse dokumenttype.
  5. Angi hvor Standard lagringsområde i nedtrekkslisten for dette.
  6. Velg hvilke dokumentmaler som skal knyttes til denne dokumenttypen i feltene Dokumentmaler ikke tilknyttet dokumenttypen og flytt dokumentmalene til feltet Dokumentmaler tilknyttet dokumenttypen ved hjelp av pilknappene.
  7. Angi eventuelle begrensninger i brukertilgangen i avmerkingsboksene Personal, Konfidensiell og Inaktiv.
  8. Klikk OK.
  9. Bekreft at du vil lagre endringer ved å klikke Ja.
  10. Klikk OK.

Den nye dokumenttypen er nå klar til bruk.

Merk! Dersom du har opprettet en ny dokumenttype ved å høyreklikke i nedtrekkslisten Type i dokumentkortet og velge Endre i standardregister, må du lukke dokumentkortet og åpne et nytt for at den nye dokumenttypen skal bli tilgjengelig i listen.

Se også:

Dokumenttyper

Opprette et nytt dokument

Om dokumenter