Åpne HTML-fil

Ved hjelp av funksjonen Åpne HTML-fil kan du importere HTML-filer som er opprettet i andre programmer. På den måten kan du selv legge inn mer avansert HTML enn det som er mulig å lage i editoren.

Slik setter du inn en HTML-fil

1. Klikk Åpne HTML-fil.
  2. Advarsel om at import av HTML-fil vil overskrive alt innhold på den aktive siden vises. Klikk OK.
  3. Bla deg frem til filen du ønsker å importere, marker filen, og klikk OK.

Innholdet i HTML-filen vil nå vises på siden der du har importert filen.

Merk! Når du importerer en HTML-side som du har laget i et annet program, er det viktig å være klar over at filen ikke vil inneholde ev. bilder og andre objekter du har lagt inn i filen, men relative referanser til bildene. Det vil settes av plass til bilder men du må manuelt legge inn bildene i Mamut Business Software etterpå ved hjelp av funksjonen Sett inn bilde.

Se også:

Sett inn bilde

Sett inn hyperlink

Sett inn tabell

Verktøy for nettstedet