Lønnsarter

Alle typer lønn som utbetales via programmet er definert som lønnsarter. Det gjelder både time- og månedslønn, skattetrekk og feriepenger for å nevne eksempler. Lønnsartregisteret inneholder en rekke forhåndsdefinerte lønnsarter.

I registeret kan du opprette nye lønnsarter og redigere eksisterende dersom du har behov for det, ved å klikke henholdsvis knappen Ny og Rediger.

Ved å klikke på Ny og Rediger åpnes vinduet Lønnsart. Her finner du fanekortene Generelle innstillinger for lønnsart og Innstillinger for a-melding.

Ved å klikke Dupliser kan du opprette en ny lønnsart med utgangspunkt i innstillingene til en eksisterende. Det kan være hensiktsmessig dersom det bare er små avvik i innstillingene på den nye lønnsarten.

Du kan skrive ut en liste over alle lønnsarter og innstillinger for disse ved å klikke på Skriv ut

Se også:

Lønnsregistrering

Generelle innstillinger for lønnsart

Innstillinger for a-melding