Lønnsregistrering, fanekortet Historikk

I fanekortet Historikk har du full oversikt over alle lønninger som er avregnet på den ansatte. Ved å klikke Detaljer vil du få mer detaljerte opplysninger om lønningen. Ønsker du å se historikk for et annet år, velger du aktuelt år ved hjelp av nedtrekkslisten År øverst til høyre i fanekortet.

Ønsker du å reversere en lønnskjøring, kan du enkelt gjøre det ved å klikke på sletteknappen. Ved reversering vil det opprettes en ny lønn med motsatt fortegn som skal avregnes. Les mer i Reversere lønn.

Du kan også duplisere en lønning ved markere ønsket lønning og klikke knappen Dupliser lønn. Merk at ved duplisering av lønn vil den nye lønningen likevel bruke de gjeldende lønnsartinnstillingene, ikke slik de var på den opprinnelige lønningen. Les mer i Duplisere lønn.

Du kan også skrive ut en rapport som viser lønnshistorikken på den ansatte.

Tips! Du finner samme oversikt under knappen Historikk på fanekortet Lønn i ansattkortet.

Se også:

Lønnsregistrering

Reversere lønn

Duplisere lønn