Opprette en manuell lagerbevegelse

Slik oppretter du en manuell lagerbevegelse

1. Velg Vis - Lager - Lager - Lagerbevegelser og reservasjoner.

2. Klikk Ny for å opprette en ny lagerbevegelse.

Følgende må minimum fylles ut:

Produktnr
    .: Skriv inn produktnummer eller bla deg frem til produktet lagerbevegelsen skal gjelde for.
    Type
    : Velg om det er en bevegelse Inn eller Ut av lager.
    Lager
    : Velg hvilket lager lagerbevegelsen gjelder.
    Antall
    : Skriv inn antallet varer. Dersom Type er Ut kan ikke antallet være større enn beholdning minus ”til kunder” i Beholdning.

Dersom produktet du oppretter lagerbevegelse på er satt opp med Påkrevd serienummer, Påkrevd Varepartinummer eller Påkrevd Holdbarhetsdato ved varemottak og vareuttak i Produktregisteret, må du også oppgi dette i fanekortet Serienummer, VarepartiID og Holdbarhetsdato.

3. Klikk OK.

Du har nå opprettet en manuell lagerbevegelse. Du kan spore bevegelser i vareflytvinduet.

Se også:

Lagerbevegelser og reservasjoner

Vareflyt-vinduet

Lagerbevegelse-vinduet

Beholdning

Om lagermodulen

Produktregister