Tidsplan

I aktivitetsfönstret kan du klicka på knappen Kontrollera tillgänglighet for att öppna en Tidsplan över personal och/eller resurser som är knutna till aktiviteten.

Om en anställd eller resurs är reserverade genom andra aktiviteter markeras perioden med blå streck i uppställningen. Klicka gärna direkt i kalendern för att justera aktivitetens start- och sluttid till en tid då personal och resurser är tillgängliga.

Se även:

Skapa ny aktivitet