Kontaktlista

Kontaktlistan visar en översikt över kontakterna.

Ny: Skapa en ny kontakt. Gäller bara kontaktlistan, inte kontaktpersonslistan.

Redigera: Redigera vald kontakt.

Skriv ut: Skriv ut urvalet från listan.

Genom rullgardinsmenyn kan du filtrera visningen så att listan bara visar aktiva/inaktiva kontakter. Gäller bara kontaktlistan, inte kontaktpersonslistan.

I rullgardinsmenyn Antal rader kan du definiera hur många kontakter som ska visas i listan. Programmet kommer ihåg ditt val till nästa gång du öppna kontaktlistan. Var god notera att rullgardinsmenyn bara visas om du har fler än 500 kontakter.

I användarinställningarna för kontakt kan du välja om kontaktlistan ska visas automatiskt när du öppnar kontaktuppföljningen. Du kan också välja vilka kolumner som ska visas samt hur listan ska sorteras när den öppnas. Du kan dessutom definiera ett standardkontakturval som ska visas när kontaktlistan öppnas.

Se även:

Listfönster

Om kontaktuppföljning

Användarinställningar: Kontaktuppföljning