Kontaktuppföljning, fliken: Produkt

Fliken Produkt är endast aktiv kontakten är registrerad som leverantör. Här får du en översikt över vilka produkter som dina leverantörer tillhandahåller. Du kan enkelt kontrollera bland annat pris och tillgänglighet på lager, samtidigt som du kan lägga till, redigera eller att ta bort produkter. I kolumnerna kan du se ditt och leverantörens produktnummer och produktnamn, inköpspris, försäljningspris, valuta samt tillgänglighet på lager. Du kan även filtrera på olika produktgrupper.

Klicka på knappen Ny om du vill öppna produktlistan för att knyta en produkt till leverantören. När du har valt en produkt och klickat OK visas ett fönster där du kan registrera mer detaljerad information om produkten, såsom leverantörens produktnummer och inköpspris.

Genom att markera en produkt och klicka Redigera visas fönstret med den detaljerade informationen där du kan ändra exempelvis leverantörens produktnummer och inköpspris.

Klicka här för att ta bort leverantörsanknytningen till den markerade produkten.

Om du markerar en produkt och klickar här öppnas produktkortet för den markerade produkten.

Produktgrupp: Du kan välja att visa en produktgrupp åt gången eller alla produktgrupper samtidigt. På så sätt kan du lättare hitta fram till den produkt du söker.

Kontaktuppföljning

Produktregister