Visa karta och vägbeskrivning till kontakten

Visa kontaktens adress på kartan

Du kan åskådliggöra kontaktens adress på en karta. Kartan öppnas i ett eget fönster. Öppna kontakten eller kontaktpersonen och välj Visa karta. Observera att funktionen visar adressen som visas på kontaktkortet.

Visa vägbeskrivning till kontakten

Du kan visa en vägbeskrivning till kontakten. Öppna kontakten eller kontaktpersonen och välj Visa vägbeskrivning. Vägbeskrivningen tar utgångspunkt i din adress. Vägbeskrivningen visas i webbläsaren och kan skrivas ut.

För att systemet ska kunna visa en vägbeskrivning måste du registrera Leveransadress i Visa - Inställningar - Företag. Det är denna adress som används som utgångspunkt för resan. Leveransadressen används eftersom det är många som använder postbox som postadress. Den automatiska integrationen kan bara visa vägbeskrivning från din adress.

Karta och vägbeskrivning förutsätter att du har tillgång till Internet.

Tips! Du kan välja kartleverantör för karta och vägbeskrivning i användarinställningarna för kontakter samt användarinställningarna för kontaktpersoner.

Se även:

Om kontaktuppföljning

Kontaktperson

Användarinställningar: Kontaktuppföljning