Hur importeras dokument?

Så importerar du dokument:

1. Välj Visa, peka på Dokument och klicka på Import av dokument.
  2. Välj ett eller flera dokument som ska importeras.
  3. Klicka på Öppna.
  4. Fyll i eventuell information om dokumentet i dokumentkortet som öppnas.
  5. Klicka på Spara och stäng dokumentkortet.

Dokumentet har importerats. Dokumentlistan uppdateras med de nya dokumenten.

Tips! Du kan även importera dokument med hjälp av knappen Importera dokument i modulerna kontakt, kontaktperson, aktivitet, projekt och personalregister.

Import via Drag & Drop

Dokument kan också importeras med hjälp av "Drag & Drop". Du måste då ha Windows Utforskaren öppen så att du kan se och markera filen du vill importera till Mamut samtidigt som du har dokumentlistan i Mamut öppen. Håll därefter vänster musknapp nedtryckt och dra dokumentet till dokumentlistan i programmet.

Du kan markera flera dokument samtidigt genom att hålla knappen Ctrl nedtryckt och därefter klicka på de filer som du vill importera.

Tips! Du kan även importera dokument genom att välja Arkiv - Import - Dokument - Import av dokument.

Se även:

Import av dokument

Användarinställningar

Om dokument