Fliken Redovisning

Under fliken Redovisning har du översikt på alla verifikatsrader i huvudboken och/eller verifikatsregistreringar som är knutna till det aktuella projektet. Du väljer önskad vy med hjälp av rullistorna överst, och kan välja mellan att se räkenskapsår, källa, verifikationstyp, och/eller typ av konto.

Genom att klicka på knappen Gå till faktura (F9) öppnas den markerade fakturan. Du kan endast klicka på den knappen om den markerade posten är en faktura.

Om posten är kopplad till ett inköp/beställning, kan du klicka på knappen Gå till beställning (F7) för att läsa den detaljerade informationen om beställningen i inköpsmodulen.

Knappen Gå till verifikation (Ctrl+Shift+G) tar dig till huvudboken där du kan läsa mer om den förda verifikationen. Knappen är endast tillgänglig för verifikat som förts över till huvudboken.

Tips! Du kan välja vilka flikar du vill se under användarinställningarna.

Systemadministratören kan via behörighetskontrollen bestämma om användarna ska kunna se denna flik.

Se även:

Projektregistret

Användarinställningar för projekt

Behörighetskontroll