Webbplatsinställningar - Betalningstjänster

För att kunna erbjuda kreditkorttjänster i webbutiken måste du ha programvara från Mamut med kundvagn och avtal med en betalningsaktör.

Betalningsaktören fungerar som en webbaserad betalningscentral som sköter hela transaktionsprocessen när en kund i din webbutik vill betala med kreditkort. Betalningsaktörens ansvar är att garantera säkerheten och att undvika bedrägeri.

Läs mer om vilka aktörer - Payment Service Providers (PSP) - som är tillgängliga i Betalningstjänster för betalning i webbutik.

Välj betalningssätt: När du har ingått avtal med en betalningsaktör, kan du välja lämplig aktör. Därefter måste du registrera inloggningsinformationen du fått från aktören.

Hur använder jag betalningstjänsten Mamut Enterprise DIBS?

Kom igång med Mamut PayPal-integration

För att kunna behandla kreditkortsbetalningar i webbutiken, måste du skapa ett eller flera Betalningssätt för typen kreditkort.

Obs! För att betalningstjänsten ska bli tillgänglig på din webbplats måste du Uppdatera webbplats efter det att du ändrat inställningarna och skapat betalningssätt.

Se även:

Uppdatera webbplatsen

Information om kreditkort

Betalningstjänster för betalning i webbutik

Betalningssätt

Webbplatsinställningar

Om innehåll på webbplatsen

Om Mamut Enterprise DIBS

Kom igång med Mamut PayPal-integration