Överföring av lagerbehållning till annat lager

Använder du dig av flera lager kan du överföra produkter från ett lager till ett annat. Detta kan göras både från Lagermodulen och från Produktkortet, Fliken Lager.

Så överför du lagerbehållning till annat lager:

1. Klicka på Överföra till annat lager.

2. Skriv in antalet som ska överföras. Maximum är antalet som finns i lagret som du ska överföra från.
  3. Välj vilket lager du ska överföra till.
  4. Välj vilken plats i lagret du ska överföra till. Du kan välja plats om du har angett att företaget använder platser i lager i Företagsinställningar för produkt. Om du i Företagsinställningar har valt att Företaget lagrar samma produkt flera gånger i ett lager kan du även överföra till en ny plats i samma lager.
  5. Klicka på OK.

Lagerbehållningen har nu överförts.

Se även:

Om lagermodulen