Lagerbehållning

Registret för lagerbehållning ger dig översikt över behållningen av alla produkter. I tillägg till detta ser du bland annat hur mycket som är på väg ut från och in på lagret. Det vill säga antalet varor från leverantörer (inköp i Inköpsmodulen med status "Beställt") och antal varor till kunder (order i försäljnings-/faktureringsmodulen som inte är levererade).

Överst i fönstret hittar du flera urval som begränsar vilka produkter som visas. Ändringar i filtren visas först när du klickar på Uppdatera eller använder funktionstangenten [F5]. Tillgängliga filter är:

Lager: Här kan du välja önskat lager för att bara se produkter kopplade till detta lager eller lämna det oförändrat (Alla) för att visa alla lagervaror i alla lager.

Produktnr.: Här kan du skriva in ett produktnummer eller bläddra dig fram till en produkt för att endast visa denna produkt.

Produktgrupp: Här väljer du vilken produktgrupp som ska visas i fönstret. Du kan även inaktivera urvalet genom att välja (Alla).

Undergrupp: För att kunna välja Undergrupp måste du först ha valt Produktgrupp. Välj vilken undergrupp en produkt ska ha för att visas i fönstret. Du kan även inaktivera urvalet genom att välja (Alla).

Hantering av en produkt:

1. Ange önskat urval för listan i förhållande till lager, produktnr., produktgrupp eller undergrupp.
  2. Markera produkten du vill hantera.
  3. Välj om du vill:

Tips! Genom att klicka på pilknappen till höger om Skapa aktiviteter kan du skräddarsy aktivitetslistan. Du bestämmer själv innehållet i aktiviteterna och i vilka moduler aktivitetsmallarna ska vara tillgängliga.

Se även:

Om lagermodulen

Aktivitetsmallar