Infoga fast text på order-/fakturautskrift

Fast text som ska användas på fakturor lägger du först in i Grundinställningarna. Därefter väljer du texten när du skapar en order.

Så hämtar du en fast text vid skapandet av en order:

1. Skapa ordern.
  2. Välj fliken Text innan du verkställer ordern.
  3. Klicka på Sökknappen till höger om fältet Välj text.
  4. Välj önskad fast text.
  5. Klicka Infoga.

Den fasta texten har nu hämtats.

Obs! Vill du att texten ska komma med på en eller flera order som redan skapats måste du gå in på varje enskild och repetera punkterna från steg 2 och framåt.

Om du vill att texten alltid ska komma med på nya order som blir skapade kan du göra det.

Så här väljer du en fast text som ska komma med på alla nya order:

1. Välj Visa - Inställningar - Företag - Inställningar per modul och knappen Försäljning/Fakturering, samt fliken Annat.
  2. På rullgardinsmenyn Fast text, order kan du välja en fast text som automatiskt ska komma med på den nya ordern.

Den fasta texten har nu registrerats och kommer att visas på ordern.

Se även:

Företagsinställningar: Försäljning/Fakturering

Fliken Text, Försäljning/Fakturering

Grundinställningarna