Försäljning/Fakturering, fliken Text

På fliken Text kan du skriva text som du vill visa på dina utskrifter. Du kan antingen skriva in texten direkt i textfälten eller så kan du välja bland olika texttyper i rullgardinsmenyn. Det är möjligt att ha flera olika texter som visas på olika rapporter.

Om du väljer Vanlig text, kan du klicka på sökknappen till höger och välja om du vill ha egen eller förhandsdefinierad text från Grundinställningar. Vanlig text visas i order- och fakturarapporter.

Tips! De vanliga texterna kan redigeras i grundinställningarna, genom att välja Fast text, offert/order. Du kommer direkt till fönstret i grundinställningarna genom att högerklicka i fältet och välja Ändra i grundinställningar.

Plocklisttext skriver du om du har en egen text som ska visas på plocklisteutskrifterna.

Packsedeltext är till för rapporter på packsedlar.

Väljer du Serviceordertext kan du i fältet till vänster skriva text som ska visas vid utskrift av arbetsorder. Text i fältet till höger kommer att visas vid utskrift av servicefaktura. Det är möjligt att flytta text från vänster till höger med hjälp av piltangenten.

Se även:

Försäljning/Fakturering

Fast text

Grundinställningar