Offert, fliken Text

På fliken Text kan du skriva text som du vill visa på dina utskrifter. Du kan antingen skriva in texten direkt i textfälten eller välja bland olika texttyper i rullgardinsmenyn. Det är möjligt att ha flera olika texter som visas på olika rapporter.

Välj text

Du kan välja en texttyp i rullgardinsmenyn och därefter klicka på sökknappen om du vill välja mellan befintliga texter som har registrerats i grundinställningarna.

Vanlig text: Texten visas i order- och fakturarapporter.

Text på plocklista: Texten du skriver visas på plocklistutskrifterna.

Text på packsedel: Texten du skriver visas på packsedeln.

Serviceordertext: Väljer du Serviceordertext kan du i fältet till vänster skriva text som ska visas vid utskrift av arbetsorder. Text i fältet till höger kommer att visas vid utskrift av servicefaktura. Det är möjligt att flytta text från vänster till höger med hjälp av piltangenten.

Text vid EU-handel: Texten visas på fakturor som innehåller produktlinjer med momskod för EU-handel av produkter och tjänster.

Tips! De fasta texterna kan redigeras i grundinställningarna, genom att välja Fast text, offert/order. Du kommer direkt till fönstret i grundinställningarna genom att högerklicka i fältet och välja Ändra i grundinställningar.

Se även:

Offertregistrering

Offertmodulen