Försäljningsprognoslistan

Funktionaliteten försäljningsprognos hjälper dig att förutsäga dina framtida affärer. Om Försäljningsprognos visar alla offerter och försäljningsordrar som du har givit en sannoliket för affär. Efter fakturering försvinner dina försäljningsordrar från listan. Du kan även komma åt listan via motsvarande informationsruta i fokusområdet Status. För att öppna listan, klicka på länkarna som visas i diagrammet.

Du kan enkelt filtera resultaten i listan genom att högst upp till höger i fönstret klicka på rullgardinsmenyn Sannolikhet. Du kan välja om du vill visa alla offerter eller försäljningsordrar i listan, eller bara dem med en viss sannoliket för affär. Genom att dubbel-klicka på en raderna i listanm kan du öppna respektive offert eller order.

Listan innehåller följande information: offertnummer, ordernummer, kundnamn vår referens, Sum. exkl. Moms och sannolikhet för affär, förväntat slutdatum och projekt. Du kan sortera kolumnerna i den ordning du vill genom att klicka på rubrikerna.

Se även:

Om Försäljningsprognos

Försäljnings-/faktureringsregistret

Offertfönstret