Leveransplan

I orderregistreringsmodulen kan du se inköps- och leveransinformation om produkterna i ordern. Översikten visas i fönstret Leveransplan och visar produkter i inköp som inte har mottagits.

Du öppnar leveransplanen i fönstret Försäljning/fakturering på fliken Produktlinjer. Klicka på pilen till höger om knappen och välj Leveransplan i listan.

Knappen kan ha olika namn, beroende på vilka alternativ som du har aktiverat.

Överst i fönstret visas Ordernummer, Kontakt och Orderdatum.

Produktlinjer

I fönstret övre del visas orderns produktlinjer samt leveransdetaljer.

Lista över ej mottagna inköp

Nederst visas en lista över ej mottagna inköp för produkten som har markerats i listan i fönstrets övre halva.

Du kan öppna inköpsordern från fönstrets nedre halva. Ikonen öppnar det markerade inköpet. Du kan även dubbelklicka i listan för att öppna inköpet.

Se även:

Försäljning/fakturering, fliken Produktlinjer

Produktflöde

Företagsinställningar för Produkt