Kontouppställning

Mamut

I detta fönster kan du justera vilka Grupper (hämtat från uppställningen av kontoplanen) som ska representera varje Beskrivning (från nyckeltalsrapporten). På så vis kan du justera nyckeltalsrapporten till din egen kontouppställning.

Klicka i spalten Grupp för resultatbeskrivningen du vill ändra.

Välj den önskade grupperingen från kontouppställningen som visas i rullgardinsmenyn.

Så här redigerar du standarduppsättningen:

1. Klicka på Ny för att redigera standarduppställningen av uppställningsplanen.
  2. Klicka på Radera för att ta bort det/de val som du har gjort.
  3. Klicka på pilen för att lägga till grupper till uppställningsplanen.

Du har nu redigerat standarduppställningen i uppställningsplanen.

Se även:

Andra redovisningsinställningar

Rapporter för Nyckeltal/Balans/Resultat

Nyckeltal