Voorkeursrapporten

Rapporten die u vaak afdrukt kan als voorkeursrapport worden ingesteld. U kunt hiervoor een vaste selectie maken en het rapport een eigen naam en omschrijving geven.

Het rapport kan vervolgens op een eenvoudige manier direct vanuit het tabblad Voorkeur in de Rapportmodule afgedrukt worden. De rapporten kunnen ook samengebracht worden in eigen rapportgroepen voor een meer efficiënte verwerking van meerdere rapporten of om een beter overzicht te hebben in het venster.

Zo drukt u een voorkeursrapport af:

1. Selecteer het tabblad Voorkeur.
  2. Selecteer het rapport dat u wilt afdrukken. U kunt ook slechts één van de rapporten uit een rapportgroep kiezen.
  3. Klik Afdrukken.

Het rapport wordt nu afgedrukt en eventueel met de vaste selectie die samen met het voorkeursrapport is opgeslagen.

Zo drukt u een rapportbundel af:

1. Selecteer het tabblad Voorkeur.
  2. Selecteer de rapportgroep die u wilt afdrukken.
  3. Klik Afdrukken.

Alle rapporten in de groep worden afgedrukt, elk met de vaste selectie die met het voorkeursrapport is opgeslagen.

Meer informatie:

Instellingen voorkeursrapporten

Instellingen rapportgroep

Een rapport afdrukken