Instellingen rapportgroep

De instellingen worden gedefinieerd doordat u een rapportengroep selecteert en op Bewerken klikt. Om een rapportengroep aan te maken, maakt u eveneens gebruik van dit venster.

Zo maakt u een rapportengroep aan:

1. Klik op het tabblad Voorkeur.
  2. Klik op Nieuw rapportenbundel. Dit opent het venster Instellingen rapportenbundel.
  3. Voer een beschrijvende Naam van rapportengroep in.
  4. Geef aanvullende informatie aan over de rapportengroep bij Notitie. De notitie zal weergegeven worden in het veld Omschrijving wanneer u de rapportengroep selecteert in het tabblad Voorkeur.
  5. Verplaats de rapporten die in de groep opgenomen moeten worden van het venster Niet inbegrepen naar het venster Inbegrepen. Dit doet u door op het rapport te dubbelklikken of door ze te selecteren en op de pijlen tussen de twee velden te klikken.
  6. Klik OK.

De rapportengroep wordt weergegeven In het tabblad Voorkeur met een overzicht van alle rapporten die opgenomen zijn in de groep.

Tip! U kunt de rapporten in de groep indien gewenst afzonderlijk bewerken. Meer informatie vindt u in Instellingen voorkeursrapport.

Meer informatie:

Een rapport afdrukken

Voorkeursrapporten

Instellingen voorkeursrapport

Selectie

Aan de slag met rapportbewerking