De update-wizard

Wanneer u update naar een nieuwe versie zal de update-wizard weergegeven worden. De installatie zoekt naar eerdere versies van het programma, en start een update-wizard wanneer u het programma voor de eerste keer start na het installeren van de nieuwe versie.

Meer informatie over de installatie van het programma vindt u in Over de installatie.

Meer informatie over het updaten naar een nieuwe versie vindt u in Inleiding tot de updates naar een nieuwe versie.

Let op! Alleen de systeembeheer/supergebruiker kan updaten naar een nieuwe versie. Meer informatie over de update wizard - gebruikersnaam en wachtwoord vindt u in De update-wizard - Gebruikersnaam en Wachtwoord.

Status

Wanneer er tijdens de update een afwijking wordt gevonden, zal deze te zien zijn onder Technische informatie. U kunt deze informatie opslaan door te klikken op Exporteer naar PDF. Tijdens de update is de afwijking inmiddels zonder problemen opgelost. Wij raden u aan deze informatie zorgvuldig bewaren.

Tijdens het updaten heeft er zich een fout voorgedaan

Wanneer er zich tijdens de update een fout voordoet die niet automatisch opgelost kan worden, zult u hier een bericht over krijgen.

Fouten rapporteren: U kunt fouten direct aan het Mamut Supportcenter rapporteren. Hiervoor dient u verbonden te zijn met het internet.

Exporteren naar PDF: Informatie over de update is opgeslagen in een PDF-bestand. U kunt deze uitprinten of elektronisch versturen naar het Mamut Supportcenter. Meer informatie over het Mamut Supportcenter vindt u in Service en support.

Meer informatie:

Over updates naar een nieuwe versie

De update-wizard - Gebruikersnaam en Wachtwoord

Over updates naar een nieuwe versie

Controleer op updates

Systeembestanden downloaden

De inhoud in een systeemdatabase verwijderen