Voorraadtransacties omkeren

Beheer - Magazijn - Magazijn - Voorraadtransacties en reserveringen

Vanuit de magazijnmodule kunt u eenvoudig omgekeerde voorraadtransacties voor een artikel aanmaken. De waardes worden behouden, zodat u deze waardes niet opnieuw hoeft in te voeren.

Zo maakt u een omgekeerde voorraadtransactie aan voor een bestaand artikel:

1. Ga naar Beheer - Magazijn - Magazijn - Voorraadtransacties en reserveringen.
  2. Dubbelklik op de voorraadtransactie welke u wilt omkeren.
  3. Klik op de knop Voorraadtransactie omdraaien.
    De bewerkingsmodus van het venster wordt geactiveerd: alle waardes worden overgenomen vanuit de originele voorraadtransactie en het Type wordt omgedraaid van In naar Uit of andersom.
  4. Controleer alle gegevens en wijzig deze indien noodzakelijk.
  5. Klik OK.

De omgekeerde voorraadtransactie is nu aangemaakt.

Meer informatie:

Voorraadtransacties en reserveringen

Handmatige voorraadtransactie aanmaken

Over de magazijnmodule

Venster Voorraadtransactie

Voorraad

Over de artikelmodule