Opprette rapporter med kostnadsbærere

Fra dine regnskapsrapporter kan du filtrere bilagsregistreringer med informasjon om kostnadsbærere og deretter skrive dem ut eller videresende som e-post, fax, etc. I tillegg kan til og med bilag fra finans eksporteres med informasjon om kostnadsbærere til Microsoft Excel® for ytterligere analyse.

Slik skriver du ut rapporter med informasjon om kostnadsbærere

Alle kostnadsbærere kan bli funnet under Avanserte Kriterier for den relevante regnskapsrapporten (for eksempel Hovedboksutskrift eller de to sporingsrapportene).

Les mer om utvalg i Avansert utvalg

1. Gå til Vis - Regnskap - Rapporter.
  2. Velg Regnskap i menyen til venstre.
  3. Dobbeltklikk rapporten du vil åpne.
  4. Velg fanekortet Avansert og klikk på Ny.
  5. I veiviseren for Avanserte Kriterier, velg Utvidet og angi kostnadsbærergruppen.

6. Klikk Neste.
  7. I fanekortet Standard, skriv inn relevant informasjon for operator, vilkår og verdi.
  8. Klikk OK.
  9. Om nødvendig, legg til flere kriterier.
  10. Når du er ferdig, klikk OK.

Nå vises rapporten på skjermen din med dine kriterier. For å skrive ut rapporten, klikk på ikonet for å skrive ut.

Tips! Hvis du ikke ønsker å skrive ut rapporten, men heller vil opprette en PDF. eller Excel-fil, velg alternativet Send til etter trinn 2 før du fortsetter med trinn 3.
Les mer om dette i Skrive ut en rapport

Slik eksporterer du ut hovedboken med kostnadsbærere til Microsoft Excel

1. Du kan eksportere hovedboken, inkludert kostnadsbærere til Excel, hvor du da kan fortsette videre analyse.
  2. Gå til Vis - Regnskap - Hovedbok.
  3. Klikk Innstillinger.
  4. Velg avmerkingsboksene for den kostnadsbærerinformasjonen du ønsker å eksportere som ekstra kolonner.
  5. Klikk OK.
  6. Kolonnene vises nå i hovedbokstabellen.
  7. Høyreklikk tabellen og velg Eksport til Microsoft Excel fra hurtigmenyen.

Et Microsoft Excel regneark vil nå åpne og inneholder all tabellinformasjonen med kolonnene for kostnadsbærere. Om ønskelig kan du nå fortsette din analyse.

Se også:

Bilagsføring med egendefinert kostnadsbærer

Regnskapsinnstillinger: Kostnadsbærere

Egendefinerte kostnadsbærere

Tilleggsprodukter

Tilgang til tilleggsprodukter

Rapportmodulen