Veiviseren for opprettelse av bilagsmaler

Dette vinduet er utgangspunktet for å redigere bilagsmaler, opprette nye bilagsmaler eller eksportere og importere bilag til/fra andre firmadatabaser. Vinduet åpnes via Vis - Regnskap - Bilagsmaler.

Dobbeltklikk på malen du ønsker å redigere, eller benytt verktøylinjen for ytterligere administrasjon av malene:

Klikk Ny for å opprette en ny bilagsmal. Dette starter veiviseren for ny bilagsmal. Les mer i Opprettelse/redigering av bilagsmaler.

Klikk Dupliser etter at du har merket bilagsmalen du ønsker å kopiere. Dette oppretter en ny bilagsmal i listen. Les mer i Duplisere en bilagsmal.

Klikk Importer for å lese inn en fil med nye bilagsmaler. Dette kan for eksempel være bilagsmaler du har eksportert fra en annen firmadatabase. Les mer i Import/Eksport av bilagsmaler.

Klikk Eksporter for å lagre informasjon om et utvalg bilagsmaler i en fil. Filen kan siden importeres i en annen firmadatabase. Les mer i Import/Eksport av bilagsmaler.

Gruppe: I nedtrekkslisten øverst til høyre kan du gjøre utvalg på hvilken Gruppe du ønsker å vise i listen.

Du kan endre rekkefølgen på bilagsmalene ved hjelp av dra og slipp-funksjonaliteten.

Se også:

Bilagsregistrering

Om bilagsmaler

Opprettelse/redigering av bilagsmaler

Import/Eksport av bilagsmaler