Slett gamle sikkerhetskopier

Merk! Denne funksjonaliteten vil kun slette automatisk genererte sikkerhetkopier. Sikkerhetskopier som du har tatt manuelt via Fil - Sikkerhetskopiering - Utfør sikkerhetskopiering, vil ikke vises i, eller kunne slettes fra, dette vinduet.

Vinduet Slett gamle sikkerhetskopier kan åpnes manuelt via Fil - Sikkerhetskopiering - Slett gamle sikkerhetkopier, eller du kan angi i innstillingene at det skal åpnes automatisk ved avslutning eller oppstart av programmet hvis antall gamle sikkerhetskopier overskrider antallet som er angitt i innstillingene. Les mer i Innstillinger for sikkerhetskopiering.

Ved hjelp av nedtrekkslisten øverst til høyre i vinduet kan du angi om du vil se sikkerhetskopier som Kan slettes, skal Beholdes eller Alle. Som standard vises kun sikkerhetskopier som Kan slettes. Sikkerhetskopiene som vises under Beholdes, vil være grået ut og vil ikke kunne slettes. Dette vil være den eller de mest nylige sikkerhetskopiene, og hvor mange sikkerhetskopier som til enhver tid skal beholdes, angir du i innstillingene. Les mer iInnstillinger for sikkerhetskopiering.

Ved å klikke OK i dette vinduet vil du permament slette alle sikkerhetskopiene som er avmerket. Som standard vil alle sikkerhetskopiene i listen Kan slettes være avmerket, men du har mulighet til å fjerne avmerkingen om ønskelig. Du kan også klikke Avbryt for å lukke vinduet uten å slette.

Merk! Automatisk genererte sikkerhetskopier kan ikke gjenopprettes etter sletting.

Se også:

Innstillinger for sikkerhetskopiering

Utføre sikkerhetskopiering

Tilbakekopiere en sikkerhetskopi

Om sikkerhetskopiering