Kontaktoppfølging, fanekortet Aktiviteter

I fanekortet Aktiviteter registreres aktiviteter som er knyttet til den aktuelle kontakten. Her registrerer du all informasjon som har med aktiviteten å gjøre, f.eks. kontaktperson, prosjekt, varighet/type, ansvarlig person i ditt firma etc. Aktivitetene som registreres kan eksempelvis være møter, demonstrasjoner, telefonsamtaler, e-post, leveringsbekreftelser og pristilbud.

Ved å klikke på knappen Ny kan du opprette nye aktiviteter, og ved å klikke på Rediger kan du redigere eksisterende aktiviteter.

Sletter den markerte aktiviteten.

Klikk denne knappen for å oppdatere opplysninger om aktivitetene som du jobber med i aktivitetsregisteret.

I nedtrekkslisten Type kan du filtrere på hvilken type aktiviteter du ønsker å se i fanekortet. Du kan også velge om du vil se Alle, Utførte eller Ikke utførte aktiviteter. Hvis det etter hvert er mange aktiviteter registrert på kontakten, kan du filtrere ut et utvalg av disse i nedtrekkslisten Type.

Under listen ser du notatfeltet til den valgte aktiviteten. Du kan klikke på knappen Utvid notatfelt nederst i høyre hjørne for å vise et større notatfelt.

Les mer i Aktivitetsvinduet.

Se også:

Kontaktoppfølgingregisteret

Opprette en ny aktivitet

Kontaktperson