Kontaktoppfølging, fanekortet Tilbud

Fanekortet Tilbud er tilgjengelig for kontakter som er markert som kunder. På fanekortet vil du få en oversikt over tilbud som er registrert på kunden.

Tilbudslisten er som standard organisert etter dato, de nyeste øverst og de eldste nederst. Du kan sortere listen selv ved å klikke på kolonneoverskriftene.

Ved å klikke her er det mulig å opprette både vanlige tilbud og repeterende tilbud. Nye tilbud opprettes ved å klikke på knappen Ny og velge ønsket type tilbud fra listen.

Ved å klikke på knappen Rediger kommer du til tilbudsregisteret, hvor du kan redigere informasjonen som er knyttet til det gjeldende tilbudet.

Her kan du oppdatere opplysningene om tilbudet som du har registrert enten i dette fanekortet eller i tilbudsregisteret.

Merk! Nedtrekkslisten Status i fanekortet Tilbud fungerer som et filter. Valget du gjør her avgjør hva som vises i fanekortet. Velger du f.eks. Tilbud repeterende, vil fanekortet kun vise tilbud som har denne statusen.

Les mer i Tilbud.

Se også:

Kontaktoppfølgingsregisteret

Opprette et tilbud

Kontaktperson

Tilbud