Kontaktinnstillinger: Nettstedkonto

Gjennom Vis - Kontakt - Kontaktoppfølgingfanekortet Innstillinger knapp Nettstedkonto administreres tilgang til passordbeskyttede nettsteder for hver enkelt kontakt. Påmeldte brukere godkjennes som regel allerede under rutinen Hent nettsteddata, men du kan likevel endre godkjennelsen, eller avslaget, her.

Merk! Funksjonaliteten er bare tilgjengelig om du har lisens på tilleggsproduktet Mamut Enterprise Kunde- og PartnerWeb.

Slik gir du tilgang

1. Finn frem til kontakten du skal endre status for.
  2. Klikk knappen Nettstedkonto i fanekortet Innstillinger. Du får nå listet opp alle tilganger som kontakten har til firmadatabasens nettsteder.
  3. Merk tilgangen du ønsker å endre, og klikk Rediger.
  4. Velg nettsted: Dersom du oppretter tilgangen selv, kan du velge mellom alle nettsteder som er registrert på denne firmadatabasen her.
  5. E-post (Brukernavn): Viser e-postadressen som brukeren har angitt som brukernavn for tjenesten. Om brukeren har tastet feil, kan du rette det opp her.
  6. Kontostatus: Avhengig av hvilke krav du har for godkjenning av nye kunder, får kundene automatisk følgende status:
    • Automatisk godkjenning: Alle kunder får automatisk status "Godkjent"
    • Manuell godkjenning: Alle kunder får automatisk status "Til behandling", med mindre du godkjenner dem ved Hent nettsteddata.
    • Du kan også gå inn og endre status til "Godkjent" direkte i dette vinduet.
  7. Du kan også endre status til Avslått for tidligere godkjente kunder om du skulle ha grunner for dette.
  8. Klikk OK.
  9. Oppdater endringene mot serveren til Mamut. Les mer i Oppdatering av nettsted.

Kontaktene du har endret status for, vil nå automatisk motta e-post om forholdet. Du kan endre teksten i denne e-posten gjennom Nettstedinnstillinger.

Se også:

Kom i gang med eget nettsted

Passordinnstillinger

Nettstedinnstillinger

Kontaktoppfølging, fanekortet Innstillinger

Hent nettsteddata

Kontaktoppfølgingregisteret

Kunde- og PartnerWeb