Om nettbutikk

Ønsker du å legge dine produkter ut for salg på Internett, kan du enkelt legge de ut i din egen nettbutikk ved hjelp av nettbutikkløsningen i Mamut Business Software. Produktene du ønsker å selge, må først registreres i produktregisteret i Mamut Business Software, deretter kan du gjøre produktene tilgjengelige for salg i nettbutikken.

Du kan se et demonstrasjonsnettsted på www.mamut.net/kontorbutikken (ekstern lenke).

Velg selv hvilke av produktene dine som skal kunne selges i nettbutikken

Du styrer selv hvilke av dine produkter som skal kunne selges i nettbutikken.

Tips! Husk at betalingsbetingelsene angis i firmainnstillingene i Mamut Business Software. Les mer i Opprette en ny betalingsbetingelse. Det samme gjelder rabattene du ønsker å bruke i nettbutikken. Les mer i Rabatter.

Sett inn produktbilder og beskrivelser til bruk i nettbutikken

Du kan sette inn produktbilde og produktbeskrivelser for hvert enkelt produkt. Bilde og beskrivelser vil vises i nettbutikken etter oppdatering av nettstedet.

Vis lagerbeholdning, eksakt eller som intervall

Nettbutikken kan vise lagerstatus for alle lagerførte produkter som tilbys i nettbutikken. Med lagerstatus menes antall på lager minus antall som allerede er i ordre eller reservert til kunder på andre måter. Lagerstatus støttes i alle designmaler som viser produkter på forsiden. Lagerstatus vil også vises per variant (tilleggsprodukt i enkelte programversjoner) når et produkt selges i ulike varianter. Les mer i Produktvarianter.

Betalingstjenester

Ønsker du å kunne tilby betaling med kredittkort i din nettbutikk, må du ha et Mamut-system med støtte for handlekurv, og du må inngå en avtale med en betalingsaktør. For mer informasjon om støttede betalingsaktører i Mamut Business Software kan du ta kontakt med vår salgsavdeling på sales@mamut.no eller på telefon 800 40 300.

Merk! Mamut Nets Netaxept er kun tilgjengelig som tilleggsprodukt til enkelte programversjoner.

Produktvarianter i nettbutikken

Du kan selge produkter i ulike varianter i nettbutikken. Les mer i Varianter i nettbutikken.

Merk! Produktvarianter krever lisens på tilleggsprodukt i enkelte programversjoner.

Mamut Enterprise Kunde- og PartnerWeb

For å gjøre nettbutikken din mer profesjonell kan du anskaffe tilleggsproduktet Mamut Enterprise Kunde- og PartnerWeb. Med dette tilleggsproduktet kan kundene dine opprette brukerkontoer i nettbutikken din slik at de kan logge seg inn i butikken. Da kan du gi rabatter til utvalgte kunder som får se de justerte prisene når de logger seg på. I tillegg vil kundene motta en statusoppdatering per e-post etter endringer i ordren deres, samt at kundeinformasjonen lagres i brukerprofilen slik at kunden slipper å oppgi denne informasjonen mer enn en gang.

Les mer i Mamut Enterprise Kunde- og PartnerWeb. Du finner mer informasjon om Tilleggsprodukter og Enterprise-utvidelser på www.mamut.no/addons (ekstern lenke)).

Les mer i Kom i gang med nettbutikk.

Se også:

Kom i gang med nettbutikk

Om netthandel

Netthandel i Mamut Business Software

Tips - hva du bør tenke på før du begynner

Kom i gang med eget nettsted