Rediger nettsted

Når du har registrert ditt nettsted, kan du begynne å tilpasse og redigere innholdet som du ønsker å presentere på ditt nettsted. Redigering gjøres i vinduet Rediger nettsted som du finner ved å velge Vis - Netthandel - Rediger nettsted. Dersom du har opprettet mer enn ett nettsted for firmadatabasen du har åpen, må du først velge hvilket av nettstedene du ønsker å åpne. Les mer i Velg nettsted.

Vinduet Rediger nettsted er bygget opp som en veiviser der du,ved å klikke Neste i hvert fanekort, blir ledet innom alle fanekort der du kan registrere informasjon. Du kan også velge å gå direkte til fanekortene Virksomheten, Innhold, Nettbutikk og Designmal og fanekortene som ligger under disse igjen og legge inn informasjon.

Her finner du mer informasjon om de ulike fanekortene:

Meny

Virksomheten

Innhold

Nettbutikk

Designmal

Se også:

Kom i gang med eget nettsted

Oppdatering av nettsted

Nettstedinnstillinger

Administrasjon av nettstedslisenser

Aktivt nettsted