Ordreimport

I Mamut Business Softwaree kan du koble hver ordrelinje mot et produkt hvis du vil sette en pris på den.

Hvis produktnummeret ikke eksisterer eller er inaktivt i produktregisteret i Mamut Business Software, blir ordrelinjen koblet til et produkt som kalles FRITEKST. Hvis det ikke finnes et produkt med produktnummeret FRITEKST, vil dette opprettes ved behov. Når man oppretter ordrelinjer mot FRITEKST-produktet, vil alle priser og summer på ordren bli riktig, men mulighetene for salgsstatistikker reduseres. Beskrivelsen på ordrelinjene vil bli som i importfilen.

Ved opprettelse av produktet FRITEKST er det viktig at du sjekker utgående og inngående mva. på produktet. Hvis dette varierer, kan du stille dette på hver av ordrelinjene etter import av ordre.

Merk! Ordreimporten kan ta lang tid ved store ordremengder.

Se også:

Mamut Import/Eksport

Kundeimport

CSV-importformater, oversikt

Beskrivelse av CSV-filformater

Ordreformater