Opprette standard filnavn

Du kan opprette maler for filnavn (PDFer) og e-postvedlegg opprettet fra salgsmodulen. Med dette øker du den informative verdien av dine PDF-filnavn. I tillegg gir du dine brukere hint om e-postens innhold og intensjon.

For eksempel: La oss si at du ønsker å sende alle dine faktura-e-poster med et informativt og brukervennlig dokumentnavn som inneholder rapporttypen (i dette tilfellet "faktura") og fakturanummer. For dette du kan enkelt bare opprette en filnavnmal som "Din faktura [INVOICE NO]". Alle faktura-PDFer vil nå inneholde både ordretype og nummer.

Du kan opprette separate filnavnmaler for alle brukte språk i systemet.

Slik oppretter du standard filnavn for PDFer og e-postvedlegg

1. Gå til Vis - Innstillinger - Firma - Innstillinger per modul - Ordre/Faktura. Bytt til fanekortet Utskrifter.
  2. Klikk knappen med de tre prikkene ved siden av Filnavn for PDF og e-postvedlegg.
  3. Klikk Ny.
  4. Velg Rapporttype og Språk. Språket på ditt kundes og/eller leverandørs kontaktkort bestemmer språket på filnavnet.
    Merk: Rapporttype og språk kan ikke bli endret etter at malen er lagret.Angi Filnavn. Hvis du ønsker å bruke fleksible verdier, velg da plassholdere fra listen nedenfor og klikk Sett inn .
    Tips: Verifiser hvordan filnavnet ser ut i eksempelboksen nedenfor. Hvis nødvendig juster Filnavn til du er fornøyd med resultatet.
  5. Klikk OK for å lagre.

Du har nå opprettet en filnavnmal og du vil bli omdirigert til listen med alle eksisterende filnavnmaler. Fra denne listen kan du også endre og slette eksisterende maler.

Du kan nå skrive ut og/eller sende dine PDFer med forhåndsdefinerte filnavn.
Les mer om å sende PDFer via e-post her.
Les mer om å skrive ut rapporter her.

Tips! Du kan også opprette tekstmaler for e-poster. Dette gjør sending av PDFer via e-poster enda mer effektivt. Les mer her.

Se også:

Firmainnstillinger for Tilbud/Ordre/Faktura

Skrive ut som e-postvedlegg

Kom i gang med e-post

Om rapportmodulen