Kalender för annan anställd/resurs

Du kan visa schemat för en anställd eller resurs i den vanliga kalendern. Detta kan underlätta översikten över företagets anställda och resurser. Om du exempelvis vill följa upp aktivitetsnivån för olika anställda på avdelningen kan du använda dig av kalendervisningen för annan anställd eller resurs. Du kan också använda dig av denna kalendervisning om du vill skapa eller ändra aktiviteter för andra anställda eller resurser.

Tips! Du kan välja att inte visa detaljer om dina egna aktiviteter i andras standardkalendrar. Denna inställning gör du i användarinställningarna för aktivitet. Du kan också välja att markera aktiviteten som privat. Detaljerna visas då bara för användare med rätt behörighet.

Visa kalendern till en annan anställd eller resurs:

1. Välj Visa, peka på Aktivitet, klicka på Kalender och på Personal-/resurskalender.
  2. Välj om du vill visa kalendern till en anställd eller en resurs.

3. Välj sedan specifik resurs eller anställd person.
  4. Klicka OK.

Kalendern till vald resurs eller anställd visas och du kan skapa nya aktiviteter eller redigera befintliga aktiviteter.

Se även:

Användarinställningar för kontaktuppföljning

Skapa ny aktivitet

Gemensam kalender

Kalender